Friday, January 20, 2006

Rujosti ryssäläistä nahkiaistaan veivaava Markku Laukkanen pro Sauli Niinistö nyt voimaa Karjalan Liitosta?

Rujosti ryssäläistä nahkiaistaan veivaava Markku Laukkanen pro Sauli Niinistö nyt voimaa Karjalan Liitosta?

http://negrologi.blogspot.com/ Matti Wuoren tuki on Sauli Niinistön takana http://negrologi.blogspot.com/2005/10/matti-wuori-on-poissa-otamme-vastaan.html

Katso ja muistuta koko kansaa http://www.kavkaz.fi Suomelta ryöstetyt ja miehitetyt alueet esille Sauli Niinistön presidentinvaalikampanjassa, kiitos;)!

Sauli Niinistön on hyvä muistaa ja verrata Tsetsenian ja tsetseenien tilannetta Suomen ja suomalaisten tilanteeseen talvisodan aikana. Apua ei päässyt tulemaan juuri mistään. Siinä perusteita Nato-jäsenyydellemme ja Tsetsenian auttamiseksi EU:n ja Naton kautta

Lisäinfoa antanee Sauli Niinistölle Isänmaan Asialla r.y:n pj. Seppo Lehto Tampereelta

Kumma kyllä Henrix Lax ei ole suostunut valikoivalla käsitelyllä näkemään myöskään vastaavaa korrelaatiota, mutta hyvä on kun näkee edes tsetseenien hädän:

HENRIK LAX JA SEPPO LEHTO HALUAVAT, ETTÄ TSETSENIAN IHMISOIKEUSLOUKKAUKSET KÄSITELLÄÄN KANSAINVÄLISESSÄ TUOMIOISTUIMESSA

- Tsetseniassa tapahtuvat kammottavat rikokset tulisi käsitellä kansainvälisessä tuomioistuimessa, europarlamentaarikko Henrik Lax (r) totesi Strasbourgissa torstaina Euroopan parlamentissa käydyn Tsetseniaa koskevan julkilausuman käsittelyn yhteydessä.

- Sekä tsetseenien että venäläisten viranomaisten taholta on eri yhteyksissä ilmaistu ajatuksia siitä, että Tsetseniassa tapahtuvat ihmisoikeusloukkaukset annettaisiin kansainvälisen tuomioistuimen tutkittavaksi.

Lax viittaa muun muassa Venäjän valtion pääsyyttäjään Vladimir Ustinoviin, joka on tuonut asian esille.

Konfliktin molemmat osapuolet syyllistyvät vakaviin rikoksiin. Näihin rikoksiin syyllistyneet tulee tuomita riippumattomassa tuomioistuimessa. Tämä olisi tärkeä askel luottamuksen vahvistamiseksi kahden väestöryhmän välillä. Toistaiseksi vain harva tapaus on viety tuomioistuimeen ja epäiltävissä on, että ne tapaukset, jotka ovat tuomioistuimeen päätyneet eivät ole saaneet oikeudenmukaista käsittelyä.

Henrik Lax on aikaisemmin sanonut, että Suomen yhdessä muiden pohjoismaiden kanssa tulisi tarjota sovitteluapua. Lax on myös ehdottanut, että EU:lla pitäisi olla valmius tarjota rauhanturvajoukkoja rauhoittamaan Tsetsenian tilannetta.

– Sota on jatkunut yli kymmenen vuotta. On myös meidän velvollisuutemme yrittää myötävaikuttaa sen lopettamiseen. Lukkiutunut tilanne Tsetseniassa voidaan laukaista vain kansainvälisen avun myötävaikutuksella, Henrik Lax totesi.

Lähde: http://www.henriklax.nu

Hienoa että myös Henrik Lax uskaltaa ottaa asian rohkeasti esille. Tsetsenian kansanmurha on saatava loppumaan mahdollisimman pian http://www.kavkaz.fi.

4 comments:

Seppo Nevala Supon päällikkö & ex-Stasi-Sorsa said...

Vanheneeko sotilaspassinsa polttaneitten valtiopetos?
Kirjoittanut: CITY.-Keskusta 23.7.2006 klo 22.52


Tässä otsikon teemaan liittyvä laalempi osa:


*******************

Paavo Lipponen:

Feodaaliryhtinaan otteilla ulkoparlametaarisen
väkivaltakoneen peräsimessä!
************************************************


Paavo Lipponen oli uransa alussa innokas äärivasemmistolainen, -toki SDP:n kirjan suojassa -, mm. neuvoi jukisesti ja julkeasti UKK:ta ulkopolitiikassa käskien kääntämään selän Nato-maille ja ryhtyä Warsovanliiton ja Neukkulan kanssa sotilaalliseen yhteistyöhön, "kuten YYA -sopimuksemme edellyttääkin", painotti Lipponen tuolloin, 1970 -alkupäivinä julkisuudessa, toimiessaan silloin myös Mauno Koiviston sihteerinä.

Hän toimi myös Erkki Tuomiojan lähimpänä kanssarikollisena kuuluisassa sotilaspassin polttajien jutussa, jossa Tuomioja, Lipponen sekä eräät muut, sittemmin SDP:n kautta operoineet äärivasemmistolaiset masinoivat yllyttäjinä joukkoliikkeen valtiopetoksen tasolla, kehottaen kansalaisia polttamaan sotilaspassinsa protestiksi lailliselle menolle, tueksi Stalinisti-kommunistien vallankumoushankkeille. Tunnetuimpana tukijana tuossa passinpolttajat -operaatiossa oli heillä räikeä-ääninen ja tapainen stalinisti Tarja Halonen. "Pena Tavjanmies" puolestaan on eräs noista passinsa polttaneista silloisista nuoriso - smolenskeista.

Tuomioja, Lipponen ja kanssarikollisensa jäivät paha kyllä tuomitsematta. "Ajan henki", Neuvostoliiton painostus ja yleinen levottomuus. kaiken kaikkiaan vasemmistolaisen vallankumousliikkeen aiheuttama vakavaksi muuttuva vinosuuntaus yhteiskunnassa pelotti jopa korkeimpia tuomivallan edustajia, eikä syytetoimiin uskallettu ryhtyä.
Todella törkeä, aito synkkä maanpetos sai syyttämättäjättämisen päätöksessä raukkamaisen pisteensä!
Nykyoloissa tuottaisi moinen yllytys ehdottomat vapausrangaistukset päätekijöille.

Lipposen pääsy SDP:n johtoon oli puhdas sattuma. Hän ei todellakaan ollut kenenkään suosikki, mutta kun mistään ei löytynyt siihen hätään sopivaa varamiestä Ulf Sundqvistin uran puolueen johdossa katkettua alkumetreillään häpeälliseen skandaaliin, tuli Lipponen valituksi!

STS:n ja punapääoman konkurssien selvittelyissä tahriintuivat monet muutkin perusteellisen raskaasti, mutta silloinen pääministeri Esko Aho ei ollut laisinkaan halukas sotaan SDP:n suuntaan yhteisen suuren visionsa EU:n aktin vuoksi, eikä sittemmin Lipponen 1. kumppanin Kokoomuksen puuhasteluista löytynyt lainkaan intoa nostaa päivänvaloon edes törkeimpiä punakoneen tekemiä rikoksia. Paremminkin Kokoomuksessa oltiin SDP-SAK:n hallitusvallalle mielevänä osakkaana, ja tyydyttiin Hakanimen lakeijan asemaan. Todella päätä huimaavia aiheita on edelleen kätkettynä ”poliittisen tarkoituksenmukaisuuden verhon taakse. Esimerkiksi . Soneran UMTS -sotkuissa, hallitussovun nimissä Kokoomus nieli "kaiken se paskan" mitä tarjottiin, ja jota todella riitti!

SDP:n pimeistä peleistä vaiettiin sujuvasti parlamentaarisessa järjestyksessä. Arja Alhon eroon päättynyt törkeä Sundqvistin velkojen petoksellinen junailu oli yksi pienimmistä, joskaan ei siisteimmistä hämypuuhista. Koiviston valtaannousun jälkeen 1980 -luvun alussa onkin perustelakiamme tulkittu aivan uudella SDP-SAK-vetoisella katsontakannalla, törkeästi lakia rikkoen, lain tarkoituksen vastaisella tavalla. EU-liitoksessa 5/6 määräenemmistön kiertäminen oli eräs tärkeimmistä tempuista, jonka jutun takaa, - sieltäkin -, löytyvät perimmäiset jäljet punakoneen ja Mauno Koiviston todellisesta takapiruiluista.

"Takarivin taavi" Paavo Lipponen pääsi Uffen fiaskon johdosta kun koira veräjästä SDP:n johtoon, ja on sittemmin osittanut olevansa todellisten takinkääntäjien aatelia. Milloin Itävälta-Haider -boikottiin laittomana vetäjänä, milloin WDC:ssä huimat omin päin vedetyt sotakoaliitio -sekoilut.., milloin mitäkin todella synkkää laittomuutta, kalliiksi käynyttä pahantekoa kotimaassa, Soneran UMST-sekoilut, hinnaltaan 4,3 Mrd. euroa, Arsenalin kuolleet sielut, 78.000:n velallisten aiheettoman ja laittoman ristiinnaulitsemisen salliminen 2000 vuoden alussa..... ym..

Perästä kuuluu, ...ei voi enää jäädä kuulumatta!

Seuraapa otsikoita, "Koiviston konklaavi, Stasi-vakoilijat.."!

jne...

...JO ennen eduskuntavaaleja!


Seppo Hietanen
"kerimäki st"
CITY-Keskusta

Minna Sirnö KGB:n Neekerikuningatar said...

Silvotun tynkä-Suomen uutisia:

Lehdistötiedote 11.2.2007 Unto Hämäläisen ja miehittäjä-Ryssän suurlähetystön Sergei Beljajevin homosuhteesta mikä ilmenee HS:n poliittisen toimituksen ryssäläisyytenä

Kiitoksia Turun Sinivalkoisten johtaja Olavi Mäenpäälle, avustajalleen Markus Janssonille somalien ja neekerien vastaisesta toiminnasta, samoin kuin IKL:n Seppo Lehdolle Tampereella, Jussi Halla-aholle Helsingissä ja Teemu Lahtiselle Espoossa

Artikkelin tilauspyyntö:
Unto Hämäläisen artikkeli 11.2.2007 D11

Faktinen tosiasiapohja esiin http://minna-sirno.blogspot.com

Tiedämmehän että unto hämäläinen kuuluu KGB:n Tehtaankadun saunakööriin:/

Lain koura yltää nettiin asti

Tamperelainen kansanedustaja Minna Sirnö (vas) teki tammikuussa rikosilmoituksen loukkaavasta nettikirjoituksesta. Tampereen poliisi on siirtänyt asian keskusrikospoliisin tutkittavaksi.

. . . aineisto on kuvottavaa luettavaa. Internetissä yllytetään. . .

11.2.2007 Sunnuntai

HS:n digisivu ei anna enempää .. voiko joku laittaa koko artikkelin palstalle

Tampere Tunnetuksi Vapausotamme 1918 taistelupaikkana ja kommunistisen Suomen syrjäyttämisenä itsenäisyytemme alussa said...

Arvon suomalaiset päättäjät ja päättömät kanamme eduskunnassa ja valtioneuvostossa

http://tampere-tunnetuksi.blogspot.com

Kepulien pillunpuutteessa elävälle pääministeri Matti Vanhaselle ja kuppasille ministereilleen mallia ajattelusta:

Tampere tunnetuksi tamperelainen Seppo Lehto ehdottaa turvapaikan myöntämistä islamistien vainoamalle Hirsi Ali vainotulle ympärileikatulle somalille

"Tampere tunnetuksi" hakaristin juurelta uutisia 16.10.2007

"Tampere tunnetuksi" Tampereen kaupungin tunnetuin ihmisoikeusajattelija tamperelainen pilakuvataiteilija Seppo Lehto ehdottaa turvapaikan myöntämistä islamistien vainoamalle Hirsi Ali vainotulle ympärileikatulle somalille, jollei sitä Tanskasta järjesty. Ehdoton ei muslimaiden muulle populalle Suomeen, kuin islamin ja islamistien vainoamiksi joutuneille ajattelijoille.

Odotamme ympärileikkausrikollisten uhriksi joutuneelta somali Hirsi Alilta myös kantaa ottavaa pilakuvaa islamista ja pedofiiliprofeetta Muhammadista julkaistavaksi eri Mohammad / Muhammed pilakuvakilpailua uutisoiville sivuille esim.

http://mohammad-caricatures.blogspot.com/

Ystävällisesti Tampere tunnetuksi -tahot ja Tampereen kaupungin puolesta Seppo Lehto

Rikosilmoitus Sylvain Kiprestä ymv:sta said...

Neekeröinnin ja virkarikosten uhri Seppo Lehto asianomistajana käräjille 3.12.2007 - Syytteessä norsunluurannikkolainen Sylvain Aristide Kipre

http://neekeroinnin-uhri.blogspot.com - Katso -

Kotipäätteelleni kun keskiviikkona 17.10.2007 pääsin niin sain tarkempaa tietoa että käräjät on tulossa asiasta suoraan käräjäoikeuden palautteena

"Nyt on ilo riemun aika ja tonttulakit päähän" tuli mieleen kun havaitsin käräjäpäivämäärän jouluisaksi 3.12.2007

Seppo Lehto asianomistajana ja syytteessä tunnettu poliittinen vaikuttaja ja useissa vaaleissa ehdolla ollut julkisuuden henkilö Sylvain Aristide Kipre Norsunluurannikolta

Laitoin asiasta lehdistötiedotteen eri lehtineekereille ja Nelosen Uutistoimistolle

Seppo Olavi Lehto
Penttilänkatu 12D15
33820 Tampere

Tampereen käräjäoikeudelle Mari Jokitielle kiitoksia ilosanomastanne

Kiitän ja pokkaan että vihdoin ja viimein olen saamassa oikeutta kunniaani loukannutta ( "I beat you, I fuck you, I kill your! Believe me!" ymv ) ja tappamisellani uhannutta norsunluurannikkolaista Sylvain Kipreä kohtaan

Eiköhän kysymänne asia onnistu tällä viikolla sillä tapaan lakimieheni torstaina.

Ystävällisesti kunnioittaen Seppo Lehto

Re: Kipre

-------------------------------------------------------------------------

Kipre

Mari.Jokitie@om.fi
Mari.Jokitie(at)om.fi < Mari.Jokitie@om.fi> 9:53 (10 tuntia sitten)

vast. ott. olavi.lehto(at)gmail.com

päiväys
17.10.2007 9:53

aihe
Kipre

Haastenne, asia numero R 06/5135

Asiassa on pääkäsittely 3.12.2007 klo 9.00 Tampereen käräjäoikeuden salissa 4. Kipre on on haastettu ja saanut myös kutsun istuntoon tiedoksi 19.9.2007. Sen sijaan olen lähettänyt Teille 10.9.2007 prosessiosoitteeseenne (Harri Vuorinen) istuntokutsun. Tähän kutsuun ei ole palannut vastaanottotodistusta, jonka pyydänkin mitä pikimmin palauttamaan.

Marja-Liisa Jokitie
os. 28 käräjäsihteeri
puh. 010 36 47 424


--
Isänmaallinen sotilasvalankin velvoittama muistutus http://www.kavkaz.fi + http://www.aluepalautus.net + http://www.kavkaz.fi/ru + http://www.mil.fi Aluepalautukset käyntiin, kiitos!